Edisonstraat 166

3553 BZ, UTRECHT

  • 58 m2
  • TUSSENWONING
  • 3 kamers

Woningomschrijving

Altijd al willen wonen in de bijzonder sfeervolle Lessepsbuurt en dan ook nog in een karakteristieke woning met een ruime achtertuin? Dan is dit je kans!

Wij bieden aan deze karakteristieke 3-kamer topgevel woning. Bij deze eengezinswoning heb je zowel een voor- en achtertuin. De achtertuin ligt op het zuidwesten en dus kun je heerlijk genieten van de middag- en avondzon.

De Lessepsbuurt is een buurt met woningen die gebouwd zijn voor de arbeiders van de fabrieken “Werkspoor en Demka”. De woningen zijn in 2007-2008 cascomatig volledig gerenoveerd. De gevels zijn gereinigd en voorzien van een nieuwe knipvoeg. De kozijnen zijn vernieuwd, uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing. Doordat dit in de gehele buurt bij alle woningen is gedaan, ontstaat er eenheid en een frisse uitstraling.

Het winkelcentrum Rokade ligt op loopafstand voor je dagelijkse boodschappen en het Julianapark is om de hoek. Ook het openbaar vervoer is in de wijk goed geregeld en daarbij zijn de snelwegen naar de A2 en A27 via de ring goed bereikbaar.

Om de woning helemaal naar je zin te maken, dient deze woning gemoderniseerd te worden.

Kortom, een leuke woning waar je thuiskomt op een centrale locatie!

Indeling
Begane grond: entree, hal, lichte woonkamer met een open keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin, tussenhal. De badkamer is ruim doordat deze al is uitgebouwd. De badkamer heeft een douche, toilet, vaste wastafel en wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer en slaapkamer.

Tweede verdieping: vliering.

Bijzonderheden:
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Keukenblok niet aanwezig;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 360.000
Pieter Bothstraat 8
3531 GZ, UTRECHT
77m2
TUSSENWONING
5 kamers
€ 325.000
Edisonstraat 166
3553 BZ, UTRECHT
58m2
TUSSENWONING
3 kamers
€ 187.500
Saffierdrift 9
3436 BZ, NIEUWEGEIN
42m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
2 kamers