Elsstraat 11

3552 BG, UTRECHT

  • 87 m2
  • TUSSENWONING
  • 4 kamers

Woningomschrijving

Je wilt in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en dichtbij het oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans!

Wij bieden deze 4-kamer tussenwoning aan met een diepe zonnige tuin, in de sfeervolle, gevarieerde en gezellige wijk Ondiep.

Ondiep is de laatste jaren getransformeerd naar een populaire, ruim opgezette en kindvriendelijke wijk. De slager en bakker zijn om de hoek. Voor de overige boodschappen zijn er de winkels in het wijkwinkelcentrum “De Plantage” of aan de Amsterdamsestraatweg, maar ook het Winkelcentrum “Overvecht” (met AH XL) ligt op een steenworp afstand.

Koffietentjes, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand, maar wil je de drukte en gezelligheid van het oude centrum ervaren, dan is deze op enkele minuten fietsafstand te bereiken.

De uitvalswegen A2 en A27 zijn zeer goed te bereiken maar ook het openbaar vervoer, met een bushalte om de hoek.
Voor de fietsen is er een berging en deze is te bereiken via de achterom. Wanneer je de woning naar eigen smaak inricht, kan het absoluut je droomwoning worden. In ieder geval is de woning zeker een bezichtiging waard.

Indeling
Begane grond: via de entree kom je in de hal met een trapopgang naar de tussenverdieping met badkamer (douche en vaste wastafel en apart toilet). Aangrenzend is de ruime lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer is er een toegang tot de provisiekelder en de uitgebouwde keuken. De ruime tuin is bereikbaar via de keuken.

Eerste verdieping: vanuit de centrale overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. Aan de achterzijde is de grote slaapkamer met een dakkapel. Aan de voorzijde is nog een slaapkamer en een kleinere kamer. Er is een goede mogelijkheid om van de kleinere kamer een luxe badkamer te maken.

Tweede verdieping: royale zolderruimte van circa 15 m². Deze ruimte is ideaal geschikt om een extra kamer te creëren. Hierdoor wordt ook het gebruiksoppervlakte vergroot.

Bijzonderheden:
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Het is aan verkoper niet bekent of alle apparatuur in de keuken werkzaam is;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 360.000
Pieter Bothstraat 8
3531 GZ, UTRECHT
77m2
TUSSENWONING
5 kamers
€ 325.000
Edisonstraat 166
3553 BZ, UTRECHT
58m2
TUSSENWONING
3 kamers
€ 187.500
Saffierdrift 9
3436 BZ, NIEUWEGEIN
42m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
2 kamers