Leidseweg 59 BS

3531 BD, UTRECHT

  • 144 m2
  • TUSSENWONING
  • 6 kamers

Woningomschrijving

Wil je wonen op een unieke locatie direct tegenover het Molenpark met vrij uitzicht en zeer centraal gelegen, dan is deze karakteristieke woning wellicht iets voor jou.

Je hebt een fantastisch uitzicht aan de voorzijde over het water en het groen van het Molenpark. Aan de achterzijde kun je genieten van een royaal terras op het zuidoosten. De gezellige binnenstad bereik je binnen 5 minuten met de fiets en ben je afhankelijk van de trein, ligt het station op loopafstand. De woning dient nog volledig gemoderniseerd te worden, maar dan heb je ook wel een prachtige woning met het grote voordeel dat je het helemaal naar eigen smaak kunt inrichten.

Kortom, een woning op een prachtige plek, waar we je tijdens een bezichtiging graag de mogelijkheden willen laten zien.

Indeling
Begane grond: entree, hal, ruime berging.

Eerste verdieping: overloop, vanuit de overloop is een woonkamer aan de voorzijde bereikbaar met het mooie uitzicht. De eetkamer ligt aan de achterzijde met aangrenzend de keuken, de badkamer ligt ook op deze verdieping.

Tweede verdieping: overloop met kastruimte, de verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde met het uitzicht en de andere kamer heeft toegang tot een royaal terras.

Derde verdieping: overloop welke toegang geeft naar twee slaapkamers. De zolder is via de verdieping bereikbaar via een luik.

Bijzonderheden:
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 360.000
Pieter Bothstraat 8
3531 GZ, UTRECHT
77m2
TUSSENWONING
5 kamers
€ 325.000
Edisonstraat 166
3553 BZ, UTRECHT
58m2
TUSSENWONING
3 kamers
€ 187.500
Saffierdrift 9
3436 BZ, NIEUWEGEIN
42m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
2 kamers