Marie Curielaan 53

3553 HS, UTRECHT

  • 89 m2
  • HOEKWONING
  • 4 kamers

Woningomschrijving

Op een mooie locatie in de wijk Zuilen ligt deze 4-kamer eengezinswoning met nog vele mogelijkheden van circa 89 m² met een ruime achtertuin. De woning is voorzien van een dakterras, heeft een berging en ligt direct nabij het mooie Julianapark.

De wijk Zuilen is een populaire wijk met voornamelijk gezinswoningen uit 1900 tot 1960. Om de hoek vind je het Julianapark – een van de oudste parken van Utrecht – met een groot grasveld om te zonnen en picknicken, een vijver, speeltuin en dierenweide. In de buurt zijn diverse winkels, supermarkten, restaurants, sportcentra, scholen en een kinderopvang gevestigd. Ook station Utrecht Zuilen ligt op loopafstand. Het centrum van Utrecht en Centraal Station zijn op korte fietsafstand gelegen. De woning is tevens goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. Gratis parkeren kan direct voor de deur in de parkeervakken aan de openbare weg.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, lichte woonkamer met eetgedeelte, dichte keuken en daaraan grenzend een bijkeuken.

Eerste verdieping: overloop, toegang tot het dakterras, slaapkamer met vaste kast, slaapkamer, doucheruimte met vaste wastafel, slaapkamer.

Tweede verdieping: In de plaats van de huidige royale zolderruimte kan door middel van een vaste trap en een eventuele dakkapel een extra kamer worden gemaakt. Door deze aanpassing wordt er meer woonruimte gecreëerd.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 360.000
Pieter Bothstraat 8
3531 GZ, UTRECHT
77m2
TUSSENWONING
5 kamers
€ 325.000
Edisonstraat 166
3553 BZ, UTRECHT
58m2
TUSSENWONING
3 kamers
€ 187.500
Saffierdrift 9
3436 BZ, NIEUWEGEIN
42m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
2 kamers