Ondiep 78

3552 EH, UTRECHT

  • 126 m2
  • TUSSENWONING
  • 4 kamers

Woningomschrijving

Je wilt in de stad wonen en werken, maar wel aan een rustige straat op slechts een aantal minuten fietsen van het bruisende oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans!

Wij bieden deze karakteristieke woning met winkelruimte en achtertuin aan, in de sfeervolle en gezellige wijk Ondiep. Deze woning heeft naast de winkelruimte, het grote voordeel dat het voorzien is van een ruime garage met zolderruimte en ook nog een berging.

Ondiep is de laatste jaren getransformeerd naar een ruim opgezette kindvriendelijke buurt. De slager, bakker, ijssalon en basisschool zijn om de hoek. Winkelcentrum Overvecht (met AH XL) en de Amsterdamsestraatweg liggen op een steenworp afstand voor uw overige boodschappen.

De uitvalswegen A2 en A27 zijn zeer goed te bereiken maar ook het openbaar vervoer, met een bushalte om de hoek.

De woning dient nog wel gemoderniseerd te worden en naar je eigen smaak te worden inricht, maar dan kan het ook absoluut je droomwoning worden!

Indeling
Begane grond: entree, hal, vanuit de hal kom je in de winkelruimte en wanneer je de hal doorloopt is aan het einde de toegang tot de ruime garage met de zolder. Links de hal in ligt aan de rechterzijde een vaste kast, een trapkast en een toilet, aan de linkerzijde de toegang tot de ruime en lichte woonkamer. De dichte keuken is aangrenzend, welke ook toegang geeft tot de tuin. De garage met de zolder is zowel via een garagedeur te bereiken vanuit de openbare weg, als vanuit de woning en de tuin. De zolder is ruim en bied vele mogelijkheden.

Eerste verdieping: vanuit de centrale overloop zijn alle vertrekken bereikbaar: één slaapkamer aan de voorzijde en een royale slaapkamer over de gehele lengte van de woning. Tegenover ligt de badkamer met douche. Toilet en wastafel. Aangrenzend is nog bergruimte met wasmachine-, en cv-opstelling. Het is goed mogelijk om de grote slaapkamer te splitsen in twee ruime kamers.

Tweede verdieping: De royale zolderruimte is te bereiken via een losse trap. Wanneer dit wordt aangepast naar een vaste trap zijn hier de mogelijkheden tot het creëren van een slaapkamer.

Bijzonderheden:
– De Vereniging van Eigenaren is niet actief (wel KvK ingeschreven en rekening geopend) en dient door koper in samenwerking met nummer 78 Bs zelf te worden opgezet;
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht op de huidige bestemming (winkel met (boven) woning);
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 360.000
Pieter Bothstraat 8
3531 GZ, UTRECHT
77m2
TUSSENWONING
5 kamers
€ 325.000
Edisonstraat 166
3553 BZ, UTRECHT
58m2
TUSSENWONING
3 kamers
€ 187.500
Saffierdrift 9
3436 BZ, NIEUWEGEIN
42m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
2 kamers