Pieter Bothstraat 8

3531 GZ, UTRECHT

  • 77 m2
  • TUSSENWONING
  • 5 kamers

Woningomschrijving

Wil je wonen aan de rand van de sfeervolle woonwijk Lombok in een tussenwoning met ruime woonkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zolderruimte, dan is deze woning wellicht iets voor jou. Wij mogen deze woning op de Pieter Bothstraat verkopen, waar we u graag ontvangen voor een bezichtiging.

Intern dient de woning gemoderniseerd te worden, maar het grote voordeel is dat de woning extern in het verleden al een keer grotendeels is gerenoveerd. Daarnaast is de woning volledig voorzien van dubbele beglazing, behalve de voordeur (deze is voorzien van enkele beglazing).

De Pieter Bothstraat is een rustige straat, gelegen aan de rand van de woonwijk Lombok nabij de Munt. In de directe omgeving vind je de levendige Kanaalstraat waar je terecht kunt bij een diversiteit aan winkeltjes. Ook groenvoorzieningen zoals het Oog in Al park en het Molenpark liggen in de directe nabijheid en voor een heerlijk hapje en drankje kun je terecht bij restaurant Buurten in de voormalige Cereol fabriek, Landhuis-in-de-stad in het Oog in Al park of op strand Oog in Al bij SOIA. Naast dat de wijk Lombok beschikt over vele voorzieningen zoals diverse scholen, kinderdagverblijven, gezondheidscentra, culturele centra en sportverenigingen (onder andere Van Basten Sportpark), is de ligging ideaal. Het centrum van Utrecht ligt op vijf fietsminuten en de uitvalswegen A2 en A12 zijn goed bereikbaar. Het openbaar vervoer zoals de tram en het Centraal Station zijn ook om de hoek.

Indeling
Begane grond: entree, hal, ruime en lichte woonkamer met toegang tot de plaats, dichte keuken met direct aangrenzend de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping: overloop met een berging, tevens is er op deze verdieping een royale slaapkamer aan de achterzijde en twee slaapkamers aan de voorzijde gerealiseerd. Deze verdieping biedt de mogelijkheid om in één van de kamers een badkamer te creëren, zodat je bijvoorbeeld op de begane grond een bijkeuken of wasruimte kunt maken.

Tweede verdieping: ruime zolder (nokhoogte circa 2 meter) met diverse mogelijkheden. Er zijn naastgelegen woningen, welke een opbouw hebben gerealiseerd.

(de foto’s zijn deels indicatief)

Bijzonderheden:
– Voor het realiseren van een opbouw is er toestemming nodig van de gemeente (vergunningsplichtig);
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief;
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
– Eventuele impressies kunnen geen rechten aan worden ontleend;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 360.000
Pieter Bothstraat 8
3531 GZ, UTRECHT
77m2
TUSSENWONING
5 kamers
€ 325.000
Edisonstraat 166
3553 BZ, UTRECHT
58m2
TUSSENWONING
3 kamers
€ 187.500
Saffierdrift 9
3436 BZ, NIEUWEGEIN
42m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
2 kamers