Putter 20

3435 RP, NIEUWEGEIN

  • 74 m2
  • TUSSENWONING
  • 3 kamers

Woningomschrijving

Ben je als starter op zoek naar een betaalbare eengezinswoning? Nu te koop: deze 3-kamer woning op een goede en centrale locatie in de wijk De Doorslag.

Een speels ingedeelde tussenwoning van circa 74 m² met een voor- en zonnige achtertuin, welke is gelegen op het zuidwesten. Voor de fiets en opslag is er nog een aparte stenen berging, welke bereikbaar is via de achterom.

Winkels voor je dagelijkse boodschappen zijn dichtbij. Wanneer je de fiets pakt ben je binnen 10 minuten in het gezellige stadscentrum Cityplaza. Geen problemen met parkeren, want er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal met ruimte voor de garderobe, toilet met fontein, meterkast, vanuit de hal is de royale en speelse woonkamer bereikbaar. De keuken heeft een open verbinding met de woonkamer en geeft toegang tot de tuin. Via de trap in de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar.

Eerste verdieping: centrale overloop welke toegang geeft tot de slaapkamers met beide grote dakramen. Er is een aparte wasmachineruimte met tevens de opstelplaats voor de c.v.-combiketel. De badkamer is voorzien van een douche, tweede toilet en een vaste wastafel.

Bijzonderheden:
– Asbestrapportage en bouwkundige keuring aanwezig;
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Notaris ter keuze verkoper, Sutter Kars Notarissen te Nieuwegein;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 360.000
Pieter Bothstraat 8
3531 GZ, UTRECHT
77m2
TUSSENWONING
5 kamers
€ 325.000
Edisonstraat 166
3553 BZ, UTRECHT
58m2
TUSSENWONING
3 kamers
€ 187.500
Saffierdrift 9
3436 BZ, NIEUWEGEIN
42m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
2 kamers