apps

Heeft u altijd al een eigen app willen hebben voor uw makelaarskantoor of vastgoedbeheer? Door een web-app (PWA) te laten ontwikkelen, hoeft de app niet door de Appstores goedgekeurd te worden, en is daardoor ook betaalbaarder dan ooit!

Wat is een PWA?
Een Progressive Web App (PWA) is gebouwd met web technologie die eruitziet en functioneert als een ‘echte’ app uit de Appstores, maar zonder dat u iets hoeft te downloaden. Omdat PWA’s het gehele scherm vullen zijn ze daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Vergeleken met de ‘echte’ apps is het maken van een web-app het snelst te realiseren en het laagst in prijs. Het laten maken van een PWA is daardoor toegankelijk voor elke ondernemer en ideaal voor een project met een strak budget of een krappe deadline.

Hoe installeert u zo’n app?
Een PWA hoeft niet gedownload te worden in de Appstores. U geeft uw gebruikers een simpele link door en staat met één druk op de knop op het startscherm, klaar om gebruikt te worden!

Appgebruik

Waar kunt u dit voor gebruiken?
Er is veel mogelijk op het gebied van PWA’s. Een woninginspecteur kan gemakkelijk zijn/haar inspecties bijhouden met een optie tot foto’s te maken. Uw makelaar kan een offerte samenstellen tijdens een bezichtiging. Maar u kunt natuurlijk ook een publieke app maken waar het laatste aanbod exclusief op verschijnt voor uw gebruikers!