social media

Social media voor de online marketing van uw vastgoed onderneming is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Zeker als uw (nieuwe) doelgroep zich al actief op de verschillende social kanalen bevindt. Onze social media manager gaat graag voor u aan de slag!

Voor het starten, onderhouden en het groeien van deze social media kanalen is dan ook veel aandacht nodig, een serieuze dagtaak in sommige gevallen. Wij begrijpen dat u zich natuurlijk liever bezighoudt met uw eigen werkzaamheden dan uit te vinden hoe u dit het beste kunt aanpakken. De juiste strategie vinden om ook hier met kop en schouders boven de rest uit te komen, vergt veel onderzoek naar de ideale content voor uw kanalen.

Onze social media manager gaat van tevoren uitgebreid onderzoek doen naar de juiste doelgroep en geeft dan een duidelijke analyse welke social media kanalen het beste bij u passen. In dit onderzoek wordt onder andere bepaalde content ideeën bedacht, en gaan we sparren over de inhoud van de content.

“Als u online wilt opvallen, is social media inzet geen overbodige luxe. Wat de beste strategie is voor uw makelaarskantoor of vastgoedproject, kunnen we samen uitzoeken.”

Begin direct met posten!

Dominique

Social Media Manager