Digitale woningbrochure

Met een digitale woningbrochure komt uw content tot leven en wordt lezen en bekijken een belevenis! Een digitale woningbrochure inspireert, draagt bij aan een persoonlijke beleving en biedt de lezer de kans om direct te reageren.

Zodra er een extra aandachtspunt voor een object nodig is, is een digitale woningbrochure een ideale oplossing. Deze brochure kan zo uitgebreid als nodig voor deze woning, en kan zelfs gegenereerd worden via de Wonen API van Realworks.

Er is veel mogelijk in de opmaak van een digitale woningbrochure, wij verzorgen compleet en efficient de vormgeving en kan wat eenvoudiger met een bladerbare pdf of als online publicatie met meer beleving en interactiviteit zoals animatie, video, Google Maps, formulieren, deel-functies, scroll en swipe, analytics, SEO en ‘last but not least’, responsive. Direct goed getoond op desktop, tablet én smartphone.

Veel voordeliger dan drukwerk

Natuurlijk is het lezen van een papieren brochure, rustig op de bank, een fijne ervaring. Maar de kosten voor het drukken en het verspreiden hiervan zijn niet te vergelijken met de voordeligere prijsstelling van online woningbrochures. Eventuele correcties of typfoutjes zijn ook onomkeerbaar en staan dan toch echt permanent in uw gedrukte brochure.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat online woningbrochures een veel grotere beleving hebben dan vanaf papier en regelmatiger ingezet kunnen worden. En… is het gebruik daarvan beter te meten en te koppelen via social media. Tegenwoordig is juist het gebruik van een tablet rustig zittend op die bank, al heel gewoon geworden.