Over Makelaar Concepts

Aangenaam! Wij zijn Makelaar Concepts; een full-service reclamebureau dat gespecialiseerd is in communicatie en creatie voor Makelaardij en Vastgoed. Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met grafisch vormgeving, webdesign, fotografie en social media. Wij streven er naar om alles voor uw onderneming van A tot Z te kunnen ontwikkelen als één pakket, zodat de kwaliteit bewaakt blijft en altijd op nummer 1 staat.

Altijd bezig met creëren.

Ons team is de hele dag bezig met het maken en ontwerpen van o.a.: (WordPress) websites, custom werk aan nieuwe en bestaande websites, on- en offline reclame-uitingen zoals; logo’s, visitekaartjes, whitepapers, flyers, complete concepten, fotografie, video’s, brochures, verpakkingen, social media branding, apps, en nog veel meer.

Wie doen dat dan allemaal?

Makelaar Concepts is onderdeel van Mxfs en werkt samen met creatieve freelancers die stuk voor stuk een eigen specialisme hebben, zodat wij u het complete plaatje kunnen bieden. Uiteraard zijn onze freelancers niet de enigste die ons hierbij ondersteunen, en hebben we een uitgebreid netwerk bij de hand!